Ton Gimbrère

Samen strijden voor een gezonde spijsvertering

Darmkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker. Darmkanker geeft vaak pas in een laat stadium klachten. Daarom is vroege opsporing zo belangrijk. Dan zijn er behandelmogelijkheden en is er uitzicht op geheel herstel. In het najaar van 2022 trof Charlotte deze ziekte. Gelukkig was zij er op tijd bij en is de operatie succesvol verlopen.

De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor een vroege opsporing van spijsverteringsziekten. Door onderzoek, voorlichting en met middelen voor een vroege opsporing. Ze richt zich op verbetering van zorgtrajecten en projecten voor een betere kwaliteit van leven. Charlotte heeft kunnen ervaren hoe belangrijk het werk van deze stichting is.


Helaas is spijsvertering geen vriend, maar een vijand. Voor die 2 miljoen Nederlanders komt de stichting in actie en wij vragen jou ook mee te strijden.Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk.

Wil je de stichting helpen? Met een donatie steun je het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!

75
01/04/2023
21:35

Tim en Resi

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.